Home / Xbox One / Nieuws / Nieuwe Halo te spelen in VR?

Nieuwe Halo te spelen in VR?

Op de Linkedin-pagina van 343 wordt voor de Halo-franchise iemand gezocht met ervaring in vr. De vacature verwijst naar een creative director.
In de vacature staat: “343 Industries zoekt naar een creative director om mee te helpen aan een nieuwe vr ervaring in Halo. Halo is bekend door zijn epische sci-fi werelden, transmedia-verhaalvertelling en zijn heroïsche gameplay – vr heeft de potentie om een nieuwe meeslepende ervaring te bieden in ons universum.”

Verdere eisen die de studio stelt is dat de medewerker ervaring heeft in het vinden van een balans tussen een verhaallijn en game mechanics en iemand met minstens zeven jaar aan ervaring als creative director, lead designer of art director. Jammer genoeg is solliciteren op de vacature niet meer mogelijk; die is al gesloten.

Het moge duidelijk zijn dat er ‘iets’ wordt gedaan met vr binnen het Halo-universum. Of dit een nieuw spel wordt of een remaster is nog niet duidelijk. Het is eventueel mogelijk dat deze vr game voor de Oculus Rift wordt gemaakt, aangezien deze vr-bril compatibel is met de Xbox One.

343 is in 2007 opgericht, toen het zich afsplitste van Microsoft Studios en Bungie. De eerste Halo-game door het bedrijf is Combat Evolved Anniversary en de laatste Halo 5: Guardians.

Check Also

Fortnite krijgt mogelijk deze week Playground-modus

Hoewel er nog geen officiële releasedatum is voor de Playground-modus in Fortnite Battle Royale, wijzen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *